Allan Lund Pedersen
29 29 25 52 - ap@webprofil.comAllan Lund Pedersen, en effektiv og stabil
15 timers deltidsjobber, årgang 57'

Mine fremtidige ønsker

Grundlag for mig
Jeg er kommet godt ud af en større operation, og kan nu arbejde 100% om formiddagen, fire dage om ugen.
Jeg søger derfor en eller flere arbejdsgivere, der kan udnytte nogle af mine resourser.

Arbejdspladsen
Det kan være en arbejdsplads her i Herning, i Midt- og Vestjylland, ELLER en hjemmearbejdsplads for en virksomhed, i en langt større radius fra Herning området.

Det er ikke virksomhedens størrelse, men relevante opgaver der er afgørende.

Primært
Jeg kan se mig selv som webmanager, udvikler/administrator, webredaktør og FB administrator.

Suppleret med praktiske opgaver for salg, markedsføring og service, eller backup og måske coaching af leder og ledelsemæssige opgaver.

Sekundært
Sideordnet kunne jeg over tid, udvikle nyttige kartotekssystemer (CRM/CMS/ERP), til intern brug og/eller support af udekørende personale eller kunder.
Jeg er stærk til korrektur, tekster, opsætning af brochurer- detail/info blade og annoncer.

KONTAKT MIG HER
Ring 29 29 25 52 først på dagen, eller send en mail til ap@webprofil.com eller brug min online formular, her på sitet.

Hvem er du

Du kunne være en lille eller mellemstor virksomhed, her i Midt- og Vestjylland, eller en virksomhed længere væk, der har behov for, løbende at få løst deltids opgaver - gerne via en delvis hjemmearbejdsplads.


Hvad du kan bruge det til

Du får tilført en medarbejder, med en bred faglig erhvervserfaring som grundlag, og med speciale i udvikling og vedligehold af internetbaseret information.

Det er mit indtryk, at jeg ofte kan tilføre besparelser til din markedsføring - eller at du får mere for pengene.

Jeg kan være med til at optimere din service, overfor kunder og personale via internettet, og måske oven i købet tilføre en gevinst, ved at omlægge rutiner på papir, til brugervenlige online systemer.

Igennem tiden, har jeg hjulpet rigtig mange mennesker og virksomheder, og er kendt for at være resultatorienteret, og en stærk motivator og humørspreder.

Jeg vil også gerne være med til, at tilføre netop dig og din virksomhed, en stor kvalitet i de opgaver, jeg kan byde ind med.

Min historiske baggrund

Jeg har i de seneste 42 år, primært arbejdet indenfor bolig- byggebranchen, hvor mine funktioner har været udvikling af systemer og byggeri, administration, salg, markedsføring og finansiering.

Tidligere stillinger
Sælger, konsulent, salgschef, eksportchef, virksomhedskonsulent, partner, fabrikant, direktør, markedschef, statsaut. ejendomsmægler og statseks. webmanager.

Opgaver gennem tiden
Personligt detailsalg, håndtering og opbygning af forhandlersalg, markedsføring herunder med færdige annoncer, brochurer/flyers til tryk, radio- og tv reklamer, designmanualer, logo, arkitektur, udvikling af boligindretning, detailtegninger hertil og trævaresystemer, og de seneste 21 år, især med hjemmesider og online systemer.

Jeg har udført vurdering, etablering og udvikling af virksomheder, og testet eller indsolgt nye produkter.

Desuden har jeg selvstændigt eller som partner, udviklet en del software og programmer til byggeri, budgettering, skatteberegninger, vurderinger, statistikker, logistik og salgshåndtering.

For banker, advokater, revisorer og via medier, har jeg vurderet, afklaret og som regel løst uheldige kunders privatbudget.